Kuinka saada panoseuraa netistä?

Huom! Klikkaa tästä nähdäksesi lista deittisivuista, joilta saa oman kokemukseni mukaan parhaiten pillua.

Saatat miettiä, miksi tämä sivu on ylipäätään luotu. Motivaatio tämän sivun perustamiseen lähti yksinkertaisesti siitä, että halua varoittaa muita mieskäyttäjiä huijaavista ja epäeettisesti toimivista deittifirmoista.

Netti on pullollaan jos jonkinlaista deittisivustoa, mutta seksikumppanin löytäminen voi lopulta osoittautua yllättävän vaikeaksi. Syynä tähän on se, että kaikki näistä seksiseuran etsimiseen profiloituneista palveluista eivät ole liikkeellä aivan rehelliseltä pohjalta, vaan pyrkivät ainoastaan mieskäyttäjien rahastamiseen.

Homma toimii yleensä siten, että sivusto on täynnä toinen toistaan kuumempia naiskäyttäjiä. Rekisteröidyttyäsi nämä naisprofiilit alkavat muka heti viestittelemään juuri sinulle, mutta todellisuudessa kaikki viestiä pukkaavat profiilit ovatkin feikkejä. Kuvioon kuuluu, että automaattisesti lähetettyihin viesteihin maksamisesta joutuu maksamaan. Oikeassa elämässä naiset eivät todellakaan tee aloitetta edes hakiessaan seksiseuraa netistä, vaan joudut tekemään sen aloitteen itse.

Jotta välttyisit tältä huijaukselta, kannattaa pitäytyä vain tunnetuissa isompien deittifirmojen palveluissa. Hyvä sivusto pillua haluavalle on esimerkiksi Victoria Milan, josta löytyy paljon vieraan kullin perässä juoksevia varattuja naisia. Joillekin lukijoista tämä voi tietysti aiheuttaa moraalisia ongelmia ja yöttömiä öitä, mutta jos se pillun saaminen on se pääasia niin voin ainakin itse jäsenenä antaa lämpimän suosituksen. Hyvä puoli tässä on vielä se, että nämä naiset eivät takerru kiinni, sillä pelin henki on välittömästi selvä molemmille.

Parantaaksesi mahdollisuuksia pillun saamisessa kannattaa pitää mielessä pari perusasiaa. Ensinnäkin panosta siistiin profiilikuvaan. Peilipose ilman paitaa iskee todellisuudessa vain harvoihin naisiin. Pidä siis paita päällä ja näytä fiksulta. Yksi todella toimiva kikka on esiintyä kuvassa lemmikin kanssa. Pyydä vaikka naapurin mäyräkoira (se elävä) lainaan ja ota selfie koira sylissä. Harva nainen pystyy sanomaan ei tällaisille kuville. Toisena vinkkinä voisin sanoa sen, että panosta oikeinkirjoitukseen. Virheitä täynnä oleva teksti antaa sinusta juntin vaikutelman, joten koita malttaa mielesi ja lue viestisi pariin kertaan läpi ennen kuin lyöt heppi tanassa “lähetä” nappulaa.

Toivottavasti näillä vinkeillä sitä kuuluisaa pillua heruu jatkossa edes vähän helpommin kuin aikaisemmin. Panemisiin!